valuta:
Nederland
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt in algemene termen uit hoe we de privacy van uw persoonlijke gegevens beschermen. Dit geldt voor alle persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt bij het registreren bij ons.

Welke informatie verzamelen we?

De soorten persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen, zullen afhangen van de omstandigheden van de collectie en het type dienst dat u van ons aanvraagt. Bijvoorbeeld, als u een product van deze website koopt, kunnen wij details zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie om uw aankopen te verzamelen belangrijk zijn.

Aangezien wij wettelijk verplicht zijn uw toestemming te verkrijgen voor de collectie van "gevoelige informatie", gaan we ervan uit dat u toestemming heeft gegeven om alle informatie die u aan ons verstrekt voor het gebruik in overeenstemming met dit beleid te verzamelen, tenzij u ons anders vertelt.

Hoe verzamelen we informatie?

Wij verzamelen mogelijk persoonlijke gegevens over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u met ons op onze website gaat, of als u persoonlijk contact met ons heeft. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wij geloven dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de nodige velden invult om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens

We verzamelen over het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Producten die leveren besteld van ons
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website te zoeken.

Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om accuraat te kunnen identificeren wie de dienst gebruikt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen, helpen ons een profiel van wie onze diensten gebruiken en hoe ze hun interesses kunnen ontwikkelen. Dit helpt ons bij het aanpassen van producten die aan de behoeften van gebruikers van deze website voldoen.

Openbaarmaking van persoonsgegevens aan derden

Wij kunnen uw persoonsgegevens afleveren aan derden voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld of voor bijbehorende doeleinden, bijvoorbeeld bij een transactie namens u of u een aangeschaft product verstrekt. Wij gaan contractanten van derden om diensten te leveren voor ons, die persoonlijke gegevens behandelen, zullen we de aannemer uitvoeren. Zo hebben we op dit moment derde contractanten aan het werk om:

1. Lever producten die zijn gekocht van deze website
2. Betaal elektronische betaling, verwerking van creditcardrekening en aanverwante diensten

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Wij beveiligen uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, huren of verkopen. Wij nemen alle redelijke stappen om alle informatie die wij over u vasthouden te beveiligen. Persoonlijke informatie kan ook elektronisch worden opgeslagen in ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en email filtering Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze Privacy Statement wijzigen als onze zakelijke vereisten of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid worden bijgewerkt op onze website, dus bezoek deze pagina regelmatig om u te helpen bij het laatste privacybeleid.
Terug
Copyright © 2018 www.restaurantlastrada.nl. Powered by nike schoenen
Uw ipadres is: 54.81.77.114      nike schoenen , nike air max , nike free , nike huarache , air jordan   Nike Store